Θανοςκ04 έγραψε:
Ευχαριστω για τον χρονο σου αλλα η εγκατασταση εγινε χωρις το κιτ ,σε 15 λεπτα τα σωματα καινε με εναρξη του κυκλωφορητη στους 55 βαθμους το κερδος σε χρημα μεγαλο περυπου 400 με 450 οτι χρειαζοταν για να συνδεθει στο κυκλωμα , θα συμφωνησω με τον Νικο εγω πριν 2 χρονια δεν ηξερα τιποτα απο θερμανση αλλα οι καιροι αλλαζουν εχω βοηθεισει πολλους να παρουν καποιες αποφασεις πιστευω σωστες για καλυτερη οικονομια στο θεμα θερμανση χωρις ΧΡΗΜΑΤΑ, εχω πει σε φιλους πως να κερδισουν θερμανση απο τις καμιναδς σε τζακια και σε σομπες ,ειδικα στις σομπες μπορεις να εκμεταλευτεις παρα πολυ θερμοτητα που παει χαμενη , απλα πρεπει να βαλουμε το μυαλο μας να δουλεψει λιγο παραπανω για να την βγαλουμε καθαρη ολες οι αποψεις ειναι δεκτες σε ολα τα θεματα το τι θα αποφασισει καποιος ειναι δικο του θεμα
να βοηθησω θελω παιδια! δεν κατηγορησα κανεναν! τους συναδελφους μου κατηγορω, μιλωντας με αυτον τον τροπο, γιατι ειναι της παλιας σχολης και δεν ξερουν που πανε τα 4 με το θεμα θερμανση. που ο υδραυλικος ειναι ο κατ εξ'οχην ειδικος για να σου δωσει λυσεις για θερμανση, υδρευση κλπ! οπότε αν δωσω τα φωτα μου σε 5 ανθρωπους που ψαχνονται θα ηταν ευχαριστηση μου!